Кадър Борисов ФБНа Николай Нанков му е хубаво на задната

...
Кадър Борисов ФБНа Николай Нанков му е хубаво на задната
Коментари Харесай

Нанков от ГЕРБ обича на задната седалка: През джипа на Борисов светът изглежда по-хубав

Кадър Борисов ФБ

На Николай Нанков му е хубаво на задната седалка на джипа на Борисов. Той е като конфигуриран там съвсем във всяко клипче на премиера.

Действа му като чифт розови очила.

През джипа на министър-председателя Бойко Борисов светът се вижда по различен метод, не с оня хейт и негативизъм. Виждаме позитивните неща, освен отрицателните, а ние сме задоволително самокритични.

Това съобщи зам.-министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, който е един от най-честите спътници на премиера при обиколките му с джипа в страната. Той призна, че пътуванията до разнообразни точки в страната ще са главната предизборна акция, на която ръководещите ще разчитат за идните парламентарни избори.

" Хубавото на ГЕРБ и на премиера Бойко Борисов е, че през джипката се вземат решение проблемите на хората. Където българските жители имат проблем, имат потребност от бързи и съответни дейности, нещата се случват. Да, през джипа светът се вижда по различен метод, само че никой няма непокътнато място в него ", сподели Нанков. Той придружи през вчерашния ден Борисов и при огледа му на срутилата се скална маса в Искърското дефиле и при инспекцията на градежа на скоростния път сред Видин и Ботевград.

" През джипа доближаваме до оптимално доста хора. Нека има и друга позиция, а освен през стандартните модерни медии ", сподели още Нанков.

Първоначално в текста имаше абзац няма нищо неприятно в схемата пари да се раздават съгласно това къде най-възторжено посрещат и най-силно ръкопляскат на водача на ГЕРБ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР