Кадър: БНТВсички български граждани са обект на работата на НОИ.

...
Кадър: БНТВсички български граждани са обект на работата на НОИ.
Коментари Харесай

Димитър Манолов за скандала в НОИ-Силистра: Системата е изключително стабилна

Кадър: Българска национална телевизия

Всички български жители са обект на работата на Национален осигурителен институт. Системата работи. Това съобщи президентът на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия по отношение на скандала с източването на пенсиите в НОИ-Силистра.

" Системата е извънредно постоянна. Това е системата, която първа сътвори личен списък на данните на хората. Национален осигурителен институт е здрава и постоянна институция ", сподели още той. 

" Служители на НОИ-Силистра са участвали в схемите с пенсиите, само че те са взели участие и в разкриването ѝ ", добави Манолов. 

" Когато някогашна служителка на Национален осигурителен институт реши да прекъсне порочния кръг преди години ѝ се наложи да си даде оставката ", разкри президентът на КТ „ Подкрепа “. 

" Има хора, които печатат подправени трудови книжки. Не мога да кажа дали има случаи, в който са хванати схеми ", разяснява Манолов. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР