Кадър: БНТЛипсващи капаци на шахти по улици във Варна застрашават

...
Кадър: БНТЛипсващи капаци на шахти по улици във Варна застрашават
Коментари Харесай

Липсващи капаци на шахти застрашават здравето на шофьори и пешеходци във Варна

Кадър: Българска национална телевизия

Липсващи капаци на шахти по улици във Варна заплашват живота на доста водачи и пешеходци. Крадци отмъкват металните решетки на всички места из града, с цел да ги предадат на вторични първични материали, оповестява в собствен репортаж Българска национална телевизия.

Едно от най-опасните места за водачите е улица " Девня ". В огромни сектори от натоварената пътна артерия липсват капаците на съвсем всички шахти.

Капаци от шахти липсват и по други основни булеварди във Варна. Според хората, е належащо да се работи по-бързо с възобновяване на капаците преди някой да е потърпевш.

Мнозина се чудят на смелостта на крадците, тъй като постоянно шахтите с откраднати капаци са на оживени места даже и през нощта.

От Община Варна обявиха, че представители на районните кметства всеки ден обхождат улиците, с цел да видят къде липсват капаци. Служителите работели и по сигнали.

При открита неправда оповестяват в полицията, след което осведомят и застрахователя, който я заплаща вредата, обясниха от общината.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР