кадър: БНТИнтересно мнение за ситуацията у нас свързана с коронавируса

...
кадър: БНТИнтересно мнение за ситуацията у нас свързана с коронавируса
Коментари Харесай

Георги Лозанов:Тези, които са преболедували, ще искат да живеят както преди, тези, които не са, ще искат обществото да ги предпази

кадър: Българска национална телевизия

Интересно мнение за обстановката у нас обвързвана с ковид изрази Георги Лозанов. Той позволява, че може да има спор межди преболедували и тези, които не са се сблъсквали с заболяването. 

Превръща ли се разделянето в обществото сред последователи и съперници на ограниченията в ненавист? Според Георги Лозанов разногласието за ограниченията отминава, тъй като множеството хора се срещнаха с вируса, той престана да бъде някаква абстракция и стартира да става една всекидневна, много травматична орис.

" Появява се обаче едно друго разделяне - това е разделянето сред тези, които са прекарали към този момент заболяването и се усещат неуязвими, и тези, които не престават да се плашат, че това може да им се случи и да има последствия. Това е едно разделяне обществено, което е към момента мъчно да предвиждаме по какъв метод ще сътвори вътрешни спорове в обществото, по какъв метод ще има конфликт сред тези две групи ", разяснява в " Панорама " Георги Лозанов.

Тези, които са преболедували, ще желаят да живеят както преди, до момента в който тези, които не са, ще желаят обществото да ги защищити. " Това ни следва и не е по никакъв начин елементарно преодолимо обществено разделяне ", акцентира Лозанов.

Според него политиката не е реагирала съответно и не би могла да реагира съответно: " Политиката трябваше да стане съдия, даже Бойко Борисов персонално, на медицински разногласия и най-после той да каже кой е прав и кой е крив сред специалисти, които самите не могат да стигнат до консенсус ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР