Кадър: БНТЕфектът на омразата и любовта във Фейсбук не се

...
Кадър: БНТЕфектът на омразата и любовта във Фейсбук не се
Коментари Харесай

Психиатърът Николай Михайлов: Нинова има ефект на Жана Д Арк, но бе сразена от Борисов

Кадър: Българска национална телевизия

Ефектът на омразата и любовта във Facebook не се осъществя по този начин, както се осъществя в общественото поле на политическия спор. Така разяснява резултатите от европейските избори психиатърът доктор Николай Михайлов в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" Има закон за пренасяне във виртуалната сфера, някои явно живеят там по-дълго време от нормалното. Едно от обясненията, че 70% не излязоха да гласоподават, е че те не си показват по какъв начин един техен избор вземат решение политически въпрос ", добави Михайлов. Той няколко години бе част от управлението на ДСБ и даже беше техен народен представител в Народното събрание.

" Гласоподавателят споделя, че няма потребност да набира високи приходи като евродепутати, без да могат да вземат решение съответни въпроси. елитите не чуват какво им приказват, в случай, че манипулативната интензивност по отношение на електоралните маси е задоволително ефекстивна. В България има опитни демагози. Това са избори на твърдите ядра на главните партии и в този смисъл казусът не е толкоз в огромната електорална готовност, а в готовност на ядрата. Това ГЕРБ направи по-добре, само че не по-добре от метода, по който са го създали в предишното. Те не нарастват  безспорни цифри. Българска социалистическа партия обаче има по-добър резултат, което е абсурд ", сподели Михайлов.

По отношение на оставката на Корнелия Нинова той сподели, че е пленник на партийна караница, която е основала сама. " Тя е следвана от дисквалифицирани от политиката хора, те жадуват реванш и не могат да живеят като пенсионери. Битката ще се възпроизведе на терена на членовете и симпатизантите, а те желаят да я създадат в елитното общество. Силата на Нинова е в електоралната база поради решителността си да се бори с бойко Борисов, това е резултата " Жана Д Арк ", само че загуби сражението, тъй като Бойко Борисов я съкруши с ролята си на наедрял земевладелец и сподели, че няма време да обръща внимание на две дами строени една до друга, които бяха ловко дисквалифицирани от него като дами на дребнотемието ", безапелационен е Михайлов.

Психиатърът даже заподозря, че Борисов не може в никакъв случай да бъде отхвърлен от политиката, в случай че той самичък не се в профил. " Българска социалистическа партия има по-голям късмет да се разпадне, да се сблъска вътре и да имплозира, в сравнение с да се яви като кандидат за властта, която упражнява Борисов. Той упражнява тази власт от неоспоримата си и крайнопроблематична харизма от българското подземие ", добави Михайлов.

Във връзка с гласовете получени от Десислава Иванчена психиатърът е на мнение, че хората са съчувствали на " тази неприятно третирана жена ". " По време на нейния арест и наличието и в ареста, което трябваше да работи като наставление, това сподели протестен детайл като пестник от главните партии ", счита Михайлов.

Той обаче е уверен, че България губи от дезинтегрирана Европа и зависи от Европа.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР