Кадър: БНТАко БСП подходят прагматично, в смисъл да бъдат използвани

...
Кадър: БНТАко БСП подходят прагматично, в смисъл да бъдат използвани
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Ако предложат експертно правителство, може да обсъждаме вариант за подкрепа

Кадър: Българска национална телевизия

" Ако Българска социалистическа партия подходят прагматично, в смисъл да бъдат употребявани единствено като платформа, а да предложат едно експертно национално отговорно държавно управление, би могло да обсъждаме вид за поддръжка ". Това съобщи пред Българска национална телевизия Атанас Атанасов от Демократична България.

" Не можем да не кажем, че президентът е пореден. За повторно връчва третия мандат на Българска социалистическа партия. Първият път се спънаха. Аз съм песимистичен за реализацията на този мандат, само че това е мое мнение ", добави той.

Атанасов съобщи, че през уикенда ще се съберат груповите органи на Демократична България и ще обсъдят обстановката.

" Ще се отнесем отговорно, само че алената линия за наше присъединяване в политическо държавно управление на Българска социалистическа партия стои ", сподели той.

Дали ще създадат взаимни отстъпки за възможна поддръжка - ген. Атанасов сподели:

" Зависи от доста условия и главно във връзка с персоналния състав и претендента за министър-председател. Ако Българска социалистическа партия подходят прагматично, в смисъл да бъдат употребявани единствено като платформа, а да предложат едно експертно национално отговорно държавно управление, би могло да обсъждаме вид за поддръжка. Но дано обезпечат поддръжката на останалите две политически сили и тогава ние ще преценим по какъв начин ще реагираме ", сподели той.

Ген. Атанасов съобщи още, че е песимистичен даже и за това да се стигне до диалози с Българска социалистическа партия.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР