Качеството на изпълнение на новите паркинги в Чайка е под

...
Качеството на изпълнение на новите паркинги в Чайка е под
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 16 април

Качеството на осъществяване на новите паркинги в „ Чайка " е под всякаква рецензия

С възвишеност са заредени упованията на варненските меломани за концерта на 29 април - копродукция на Европейския музикален фестивал Варна и ММФ “Варненско лято ”. Тогава в морската столица ще гостува елитния камерен състав на един от великите оркестри на Европа - оркестъра на Миланската Скала.

Ежегодното събитие за обучение, проведено от UNIFY, бележи 20-тото си юбилейно издание през тази Пролет и поради това ще бъде със специфичен темперамент: UniExpo - Образование в BeNeLux+ - Образование в Белгия, Нидерландия и Люксембург.

Сигнал до прокуратурата за нанасяне на изключително огромни финансови вреди в системата на градския превоз от страна на Биляна Якова ще подаде Община Варна в околните дни.

И този уикенд, 20 април, във Варна хиляди ще се включат в акцията " Аз имам вяра и оказвам помощ ", напомня Moreto.net. Негово Високопреосвещенство Варненски и Великопреславски митрополит Йоан ще благослови всички в 09:00 ч по време на 10-тото юбилейно събитие за събиране на Капачки и стотинки пред Катедралата в град Варна, оповестиха уредниците.

Малък пояс от дървета от двете страни на канала зад спирка „ Мир " безусловно се топи от десетилетия. На място не е правена санитарна резитба в годините, а изключително след бурята през ноември 2023-та, има редица дървета, които съставляват риск.

Общо 21 са новорегистрираните случаи на ХИВ във Варна и региона през миналата година. Това сочат данни на РЗИ-Варна, приложени в информативен бюлетин на общинската дирекция „ Превенции “ за преглед на следените трендове, свързани с разпространяването на ХИВ/СПИН през 2023 година.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР