Кабинетът подготвя мерки за безопасност по пътищата ни.Темата за безопастността

...
Кабинетът подготвя мерки за безопасност по пътищата ни.Темата за безопастността
Коментари Харесай

Правителството подготвя мерки за по-голяма пътна безопасност

Кабинетът приготвя ограничения за сигурност по пътищата ни.

" Темата за безопастността на придвижването по пътищата е изключително значима и по тази причина набелязахме няколко ограничения, които редовно да се вкарат в деяние - ремонт на рискови пътища, смяна в метода на образование на водачите на МПС и други "

Това съобщи министър-председателят акад. Николай Денков преди началото на постоянното съвещание на Министерския съвет. По думите му кабинетът няма да работи кампанийно и за медийни сензации, а редовно.

" Една от първите срещи, които организирахме беше с министрите на вътрешните работи, на районното развиване и благоустройството, на превоза с цел да забележим какво може да създадем, с цел да обърнем отрицателната статистика в позитивна посока ", сподели министър председателят Денков и поздрави Министерство на вътрешните работи за това, че за първи път ще се извърши взаимна инспекция на екипи от 6 разнообразни институции.

" Те ще се явяват на несъмнено място в пътната мрежа и всяка от тях в границите на нейните пълномощия ще извършва избраната активност ", посочи още министър-председателят, пише 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР