Кабинетът има програма за управление за следващата година и половина,

...
Кабинетът има програма за управление за следващата година и половина,
Коментари Харесай

Нямаме диалог с Радев: Денков

" Кабинетът има стратегия за ръководство за идната година и половина ”, съобщи министър председателят на ротация Николай Денков по време на форума Среща на бизнеса с държавното управление. Той сложи акцент върху промените у нас като преди всичко уточни правосъдната система, администрацията и образованието. По думите му, цел на страната ни е и влизането в Шенген и Организацията за икономическо сътрудничество и раз.

" Началната самодейност, с цел да бъде осъществено това държавно управление, несъмнено пристигна от ППДБ. Наша беше самодейността да стартираме диалозите, да сложим на масата листата от закони, да стартираме работа по управническата стратегия. Колегите от ГЕРБ-СДС се включиха в този развой ", разяснява още той.

" Другите партии не оферират нищо положително на нашите жители. Ако погледнете какво вършат Възраждане, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, те само споделят за някакви големи проблеми, без да оферират положителна опция ", уточни Денков.

Премиерът насочи апел за разговор. " За страдание досега има една институция, която не се включва в този развой и това е президентството. Разочароващо е. Предвид обстановката, която се развива към нас, това би могло да бъде и много нездравословно ", сподели той.

обстановката, която се развива към нас, това би могло да бъде и много нездравословно ", сподели той.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР