"Кабинетът "Борисов 3" трябва да подаде оставка, защото е качил

...
"Кабинетът "Борисов 3" трябва да подаде оставка, защото е качил
Коментари Харесай

Демократична България поиска оставката на Бойко Борисов

"Кабинетът "Борисов 3 " би трябвало да подаде оставка, тъй като е качил България на кораба, който пътува към изтока, периферията на Европейския съюз ", съобщи Христо Иванов на конференция на "Демократична България ".
Иванов уточни, че кабинетът на "Борисов 3 " продължава да живее в безвремие и във връзка с присъединението ни към чакалнята на еврозоната. По думите му преди седмица Борисов е почнал да мрънка, че отново са се сложили условия, с нови условия, с които аргументира това че периодите няма да се спазят. Иванов оцени ръководството на "Борисов 3 " като ръководство, в което се подсигурява личното оцеляване на ръководещите.
Бившият правосъден министър и водач на "Да, България " прикани страната да бъде преориентирана към ядрото на Европейски Съюз, което зависи в промяната на правораздаването, банките и регулаторите. "Правителството просто няма мисъл за здрави промени ", съобщи Иванов.
Управлението разкритикува и водачът на ДСБ Атанас Атанасов, съгласно който най-важният орган на ръководство в страната - Народното събрание - е трансфорат в подигравка, като това се е посочило с метода, по който е минал този по този толкоз значим проблем, сигурността, избор на съмнение. Дори и опозицията не е посмяла да попита къде се намира министър председателят Борисов и за какво той не е в зала.
Според Атанасов вотът на съмнение към "Борисов 3 " е следващото доказателство за тоталното обезличаване на най-важната българска институция. Той конкретизира, че сме очевидци на следващата серия от парламентарната подигравка в България. Едновременно с това, по думите на Атанасов, общественото пространство е заето от някакъв подправен скандал дали министър председателят е притежател ан остров или полуостров.
Борислав Сандов като причини за неправилната и пагубна политика на кабинета уточни образците със решението за възкръсване на плана "Белене ", концесията на летище "София ", както и позицията на страната ни на актуалната сесия на сесия на Организация на обединените нации за ЮНЕСКО в Бахрейн по отношение на народен парк "Пирин ". Държавите, които са подкрепили предлагането ни са Танзания, Ангола, Босна и Херцеговина, Куба, Китай и Азербайджан. Нито една страна от Европейски Съюз не е подкрепила България. "Това е показателно за пътя, по който върви България ", акцентира Борислав Сандов и добави: По този метод се удостоверяват всички причини за тежкото непознаване на интернационалните актове и тежкото неуважение на процедурите на Европейския съюз и на самата страна.
"Това е моментът за избор на съмнение освен към държавното управление ни, само че и към страната, тъй като тя е беззъба ", прикани Сандов и добави, че българският народ има потребност от нови избори.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР