Каби Лейм, известен като Khaby, е най-следваната личност в света

...
Каби Лейм, известен като Khaby, е най-следваната личност в света
Коментари Харесай

Безмълвният Каби е най-следваният човек в Тик Ток: Печели по 750 хиляди долара на клип

Каби Лейм, прочут като " Khaby ", е най-следваната персона в света в известната обществена мрежа TikTok. Той има 149,5 милиона почитатели. Може да звучи необикновено, само че той печели по 750 000 $ за обява в обществената мрежа TikTok.

Интернет сензацията е напът да завоюва 10 милиона $ тази година, съобщи България он ер.

По-голямата част от приходите на известния тиктокър идват от покупко-продажби с разнообразни бизнеси, като марките му заплащат приблизително към 400 000 $ на TikTok, съгласно Riggio (източник на организацията дефинира цифрата по-близо до 350 000 долара).

Освен работата си в TikTok, Лейм е и съосновател на организацията Iron Corporation, дружно с Riggio, която работи в региона на основаването на рекламно наличие.

Khaby е роден в Сенегал, само че емигрира от Дакар в предградието на Торино Кивасо, Италия. Той стана прочут посредством съобразително шерване на комплицирани лайфхакове през 2020 година на фона на пандемията. Във видеата си той осмива безмълвно прекомерно комплицирани лайфхакове, напомня Money.bg.

Безмълвните видеоклипове на Khaby събраха милиони последователи и през юни 2022 година той надмина Charli D " Amelio и стана най-следваният TikToker в света.

Въпреки че се счита, че има шеметна кариера на инфлуенсър Каби Лейм има други проекти за бъдещето си. Той е решен да добави името си към лигата на холивудските кино звезди. 22-годишният юноша прекарва три часа дневно в проучване на британски от анимационния сериал Daniel Tiger, въодушевен от Mister Rogers " Neighborhood, оповестява Fortune.

Мечтата на Лейм е да овладее британски, с цел да си завоюва функции в огромни холивудски филми и да стане най-хубавият комедиант в света.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР