Журналистката Светослава Рудолф е добила визия на тийнейджърка, узна HotArena

...
Журналистката Светослава Рудолф е добила визия на тийнейджърка, узна HotArena
Коментари Харесай

Светослава Рудолф се окопити от скандалния си развод: Не искам и да си спомням за брака си!

Журналистката Светослава Рудолф е добила визия на тийнейджърка, разбра HotArena.

Скандалната водеща, която преди време попита Иван Костов за какво се крие зад фикуса в Народното събрание, се е окопитила изцяло след кошмарния бракоразвод с някогашния си Тадаръков.

Въпреки че тв звездата известно време ходеше омърлушена, в този момент напряко грее със свежия тип на 20 -годишна, въпреки че гони 60-те. 

Светослава, която от много време е русокоска, предизвикателно е боядисала косата си розова, а ръцете й са компактно татуирани с най-различни енигматични рисунки.

Рудолф наподобява съвършено и усмивката не слиза от устата й, проличава си от нейни фотоси и видеа в Ютюб, в които бистри идните президентски избори в Съединени американски щати.

От много време, Светослава се е отдала на екстремни  прекарвания и евентуално това крепи младежкия й дух. Журналистката хвърчи с мотор дружно с компанията на върли рокери и се радва на
свободата си. Тя е станала част от рокерите от така наречен " Черен легион ", които първоначално не желали да я одобряват в редиците си, от боязън да не ги въвлече в нежелана гласност. 

„ Не желая и да си припомням за брака си, в този момент се усещам прелестно. Забравих и неприятните неща, и обидите и проблемите ”, декларира нехайно миналата през пъкъла журналистка. Не е загадка, че разводът й с доближения до Ахмед Доган предприемач Димитър Тадаръков беше всичко друго, само че не и цивилизован. Понеже делото се проточи, двамата издигнаха бариера в общия си апартамент и използваха два обособени входа. 

Според близки до Светослава имнно проблемите й към развода са отключили пристрастеността й към езотериката. Тя показва привъразност към концепциите на бялото приятелство, макар че почитателите на Петър Дънов не са очаровани от напъните й да разкрие битието им пред всеобщата аудитория. 

Докато се пробва да добие баланс след развода, Светослава постоянно посещава татуиста си. Нейни другари разкриват, че към момента не е претръпнала от ревността на Тадаръков, който в предишното е стигал до крайности в съмненията си, само че към този момент му е дала прошка, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР