Журналистката Миролюба Бенатова коментира новите заповеди на здравния министър относно

...
Журналистката Миролюба Бенатова коментира новите заповеди на здравния министър относно
Коментари Харесай

Бенатова цитира професор и посочи: Тенис с публика може, а студентите по медицина да учат онлайн

Журналистката Миролюба Бенатова разяснява новите заповеди на здравния министър по отношение на разпространяването на ковид в страната.
Тя подлага на критика, че властта, че с приоритет е спортно събития, а в това време студенти, които учат специалности като Медицина няма да се образоват присъствено. Тя цитира и думите на професор Радослав Гайдарски – някогашен здравен министър и член на ИБ на Българска социалистическа партия.
Ето какво написа тя във фейсбук:
" Я ми кажете по какъв начин се образова студент по медицина отдалечено?! Например във втори курс. Когато би трябвало да реже, да пипне, да види. Или ортодонт, който би трябвало да види зъба и тн. "
проф. Радослав Гайдарски, по бтв в този момент
 Проф. Гайдарски: Мерките са безпорядък, плашат се хората, няма система Проф. Гайдарски: Мерките са безпорядък, плашат се хората, няма система
Мисля, че за всеки, който следи добре развиването на ковид в България, излиза наяве, че става дума за един безпорядък. Един път разпущам...
****Но пък тенис шампионатът ще е с аудитория. Приоритети. "
Припомняме, че тази заран Гайдарски дефинира ограниченията на държавното управление за цялостен безпорядък.
" Един път разпускаме ограниченията, идващият път отпускаме, отново затягаме, разпускаме. Сега да вземем за пример отдалечено образование за всички студенти без да се прави разлика сред студенти и студенти.
Как ще се образоват отдалечено студенти по медицина? Как щ е стане тая работа? Примерно втори курс, учим особено „ Патология “. Те би трябвало да видят, да пипнат, да режат. Айде и зъболекарите – по какъв начин ще стане тая работа? Той би трябвало да види зъба да изтегли нерва ", уточни той пред bTV.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР