Журналистите Валерия Велева и Веселин Стойнев коментираха пред БНР изборните

...
Журналистите Валерия Велева и Веселин Стойнев коментираха пред БНР изборните
Коментари Харесай

До вчера неизвестно, от днес - лошо

Журналистите Валерия Велева и Веселин Стойнев разясниха пред БНР изборните резултати. Според Велева следват нови избори. Стойнев не има вяра да не се сформира държавно управление. 

„ Никой няма да поддържа държавно управление на ГЕРБ. Слави Трифонов ще върне мандата, тъй като не желае и няма да прави взаимни отстъпки. Президентът ще връчи мандат или на Българска социалистическа партия, или на „ Демократична България “. Но тези две партии са идеологически несъвместими “, сподели Валерия Велева в предаването „ Нещо повече “. 

Според нея при нови избори вотът ще се радикализира още повече, интензивността ще е по-голяма и няма да налее гласове в трите систематични партии. 

„ До през вчерашния ден беше незнайното, от през днешния ден идва неприятното “. 

Веселин Стойнев добави: 

„ Президентът може да бъде медиаторът сред Българска социалистическа партия и трите нови, влезнали в Народното събрание. Върви се към програмно или експертно държавно управление. Тогава най-работещата формула е президентът да връчи мандата на Демократична България, която в този случай ще одобри поддръжка и от Българска социалистическа партия “. 

По думите му сега е моментът да се види класата на политиците. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР