Журналистическо разследване на ходжа Шерифе, която е взела 90 000

...
Журналистическо разследване на ходжа Шерифе, която е взела 90 000
Коментари Харесай

При разследване на ходжа: Подгониха с метла и буци кал екип на Нова тв в Игнатиево

Журналистическо следствие на ходжа Шерифе, която е взела 90 000 лв. от софиянка за повреждане на вълшебства, сподели Нова телевизия. В репортажа на журналистката Вероника Димитрова се видя по какъв начин камерата на малкия екран е замеряна с тиня, а самата тя е гонена с метла от майката на “ходжата ” в Игнатиево.



Малина Минчева, която се показва като занаятчия на развалянето на вълшебства, отхвърли пред камерата, че се занимава с сходна активност.



Нейната майка Милка, която подгони телевизионния екип пък съобщи, че щерка ѝ не е ходжа, а продажница от 14-годишна.



При разпит от полицията “магьосницата ” е споделила, че е получила пари от софиянката, само че те не са били 90 хиляди, а по-малко и са били дадени като помощ.



Потърпевшата описа, че е дала парите на ходжа Шерифе без да я е виждала. Тя ги изпращала по разнообразни способи, откакто била уплашена, че е “настъпила мъртвешка вода ”. Парите са давани на няколко пъти в продължение на 6 месеца. Между нещата, за които са желани, е камилски кокал, който коствал близо 20 хиляди лв..



Екипът на Нова телевизия беше посрещнат доста враждебно в град Игнатиево, като няколко индивида безусловно не разрешиха да се снимат освен тях и къщите им, само че даже и улиците, на които се намират.

Прокуратурата във Варна сега би трябвало да вземе решение дали да повдигне обвиняване на ходжа Шерифе, сподели репортерката Верионика Димитрова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР