Журналисти във Франция и Монако твърдят, че 65-годишният принц Алберт

...
Журналисти във Франция и Монако твърдят, че 65-годишният принц Алберт
Коментари Харесай

„Слабият“ принц Албер казва „да“ на „лудото желание“ на своята „самотна“ съпруга принцеса Шарлийн да харчи пари, защото използва богатството си, за да „купува семейния мир“, твърдят доклади

Журналисти във Франция и Монако настояват, че 65-годишният принц Алберт от Монако е „ слаб човек “, който не обича борбата, защото въпросите за финансите на кралското семейство не престават да идват

Gérard Давет, проверяващ кореспондент в Le Monde сподели: „ Принц Алберт споделя „ да “ на всичко. Шарлийн е доста самотна в двореца; тъй че най-хубавият й другар евентуално са парите на принца.

Той добави, че единственият човек, който в миналото е поставил крайник върху разноските на Шарлийн, е господин Палмеро, който заведе няколко каузи против принц Алберт, откакто беше свален предходната година, в това число за клюка и незаслужено уволняване.

След като господин Палмеро беше изведен от кабинета си от полковник, който работеше в двореца и му връчи писмото за уволняване, Принц обществено упрекна своя предан съдружник допълнително от 20 години корупция – което господин Палмеро изрично отхвърля.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР