Журналистът Йордан Бонев, син на Венцислав Ангелов - Чикагото, внесе

...
Журналистът Йордан Бонев, син на Венцислав Ангелов - Чикагото, внесе
Коментари Харесай

Йордан Бонев внесе сигнал за подготвян държавен преврат от Прокопиев, Цветан Василев и Десислава Иванчева! Oбвиненята за фалшифициране на чатовете не издържаха, има железни звукопаси!



Журналистът Йордан Бонев, наследник на Венцислав Ангелов - Чикагото, внесе сигнал в прокуратурата за подготвян държавен прелом от подсъдимия олигарх със запорирано имущество Иво Прокопиев, забегналия банкер Цветан Василев, наказаната за рушвет от 70 000 евро някогашна кметица на столичния квартал "Младост ", пусната под домакински арест, с присъединяване на партията на проваления правосъден министър Христо Иванов "Да, България " и формированието "Боец " на Георги Георгиев, директно обвързвано с Цветан Василев.

Сигналът, който към този момент публикувахме, е за финансиране от 400 000 лева, давани от Цветан Василев, за образуване на митингите през вчерашния ден - 10 септември, и на 12 септември против избирането на Иван Гешев за основен прокурор, а с последна цел свалянето на държавното управление на Бойко Борисов.

В него се разкрива цялата скица на организацията и паричните потоци към протестиращите. Сигналът е съпроводен със записи на диалози, преписка в чатове сред и фотоси, направени от самия Йордан Бонев.

"Дойдох в София, с цел да се боря за обективна идея и внезапно попаднах на тези секрети чатове в които се приказва за финансиране, радикализация на митинга и попаднах несъзнателно в обстановка, в която аз да се намирам в мафията и да вземам участие в едно закононарушение с подсъдимите олигарси ", съобщи Бонев при внасянето на сигнала в прокуратурата.

Той съобщи, че е попаднал на чатовете, защото профилът на татко му е бил отворен в неговия телефон. Чатовете били създавани, а по-късно изтривани. Бонев съобщи да се обърне внимание на звукозаписите. "Баща ми очакваше от "Дунарит " 50 хиляди лв., само че не получи нищо. Всичко стартира на 11 август, вижте записите които съм пуснал. В момента страната се дестабилизира от Иво Прокопиев и Цветан Василев. Десислава Иванчева е безспорен престъпен контингент, тя взима един човек, употребява го и го изхвърля ", съобщи Бонев и добави.

Той добави, че чака удар, тъй като става дума за мафия, само че застава с лицето си и с цялостната отговорност, че всичко което дава е самата истина. "Целта е основаване на безпорядък в страната и събаряне на кабинета на Борисов ", съобщи още Бонев.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР