Журналистът Велислава Дърева е била премахната от екипа на партийния

...
Журналистът Велислава Дърева е била премахната от екипа на партийния
Коментари Харесай

Велислава Дърева за уволнението й: Това е толкова бездарно и арогантно

Журналистът Велислава Дърева е била отстранена от екипа на партийния вестник на Българска социалистическа партия " Дума ".

От петък насам това стана мотив за мнения връзките на управлението на партията.

Във " Facebook “ тя написа: " Тез храбреци, гаулайтерите на Вождесата, дори само че посмяха да ми го кажат персонално. Уволняват те подло, бандитски. Репресиите не престават! "

Това е толкоз бездарно и надменно, тъй като даже в най-свирепите тоталитарни времена никой не си е разрешавал да изхвърли публицист, без даже да го извика и да му каже, сподели в " Тази заран “ Велислава Дърева.

Тя добави, че няма причини, претекстове и пояснения.

Ето позицията на вестника часове преди поста на Велислава Дърева:

По мотив изявления и изразени позиции за уволнения във в. " Дума " и " разгром " на вестника заявяваме следното: Това не дава отговор на истината. Нито един човек не е уволнен от в. " Дума ".

Това беше едно анонимно известие в уеб страницата на Българска социалистическа партия. Не знам кой е създателят на това анонимно текстче, съобщи Дърева.

Уволнена е и Велиана Христова, която по думите на Велислава Дърева е един от стожерите на вестника.

Тя е институция в тематиката просвета и обучение. Преди това зам.-главният редактор Георги Георгиев напусна под голям политически напън поради един коментар и най-много поради последното изречение в него, което гласи, че същинският водач не се вълнува дали ще бъде ръководител, описа Дърева.

Партията на Димитър Благоев е похитена от една креатура на Иван Костов. Тя се споделя Нинова. Най-близкият душеприказчик на вицепремиерката Нинова е някогашният началник на младежкия съюз на демократичните сили. Извод – седесериатът завладя Българска социалистическа партия, добави тя.

По думите ѝ погромът във вестник " Дума “ продължава към този момент 5 години, откогато Корнелия Нинова е ръководител на Българска социалистическа партия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР