Журналистът в телевизия 7/8 Станислав Балабанов коментира в предаването Студио

...
Журналистът в телевизия 7/8 Станислав Балабанов коментира в предаването Студио
Коментари Харесай

Журналистът на Слави за щаба на Мутафчийски: Трябва да отговорят на въпросите, а не да бягат

Журналистът в телевизия ”7/8 ” Станислав Балабанов разяснява в предаването ”Студио Хъ ” днешния брифинг на Националния щаб за битка с ковид. Именно той зададе три въпроса там.
" Традиция стана на тези брифинги да диря отговорите на естествени въпроси, подкрепени с обстоятелства. Днешният брифинг беше друг и забавен по отношение на предходните, тъй като чаках след може би катарзиса на личността, който закупи ген. Мутафчийски в последните седмици - първо беше прикрит от властта, целият щаб беше потопен някъде, по-късно го изкараха на бял свят, чувахме в ефир какви закани се получават за неговия живот - неща, с които, съгласно мен, не трябваше да занимават популацията, и през днешния ден с голямо очакване отидох. Той отново беше в униформа, най-вероятно му е изсъхнала, в границите на шегата. Аз подходих още веднъж с няколко въпроса, които съгласно нас са доста значими, изключително първия, обвързван с медиците от Спешна помощ и неналичието на защитни дрехи. Защото в случай че забелязвате аз изтъквам съществени хора, в тази ситуация през днешния ден доктор Десислава Кателиева, ръководител на Асоциацията на лекарите в Спешна помощ. Първо, ген. Мутафчийски не познаваше тази жена и не знаеше в коя асоциация членува, и второ - следващ откъс и следващи думи, които съгласно него или са манипулативни или не дават отговор на истината. Изключително е просто веднъж за постоянно да отговорят на въпросите, а не да бягат. И трите въпроса бяха ориентирани към ген. Мутафчийски, само че на множеството от тях отговаряха други представители на щаба. " Статистиката още веднъж е против щаба. Виждаш какъв безпорядък царува в лечебните заведения във Видин, в Сливен ", сподели той.

" По втория въпрос - дали има проблем в връзката сред институциите. На летището, където кацат разнообразни хора, в действителност се оказа по какъв начин една жена от Хасково са я гонили в багажното, предходна е пренос паспортен надзор, най-после е стигнала с рейс до Хасково. Това приказва за безпорядък сред институциите. Нищо повече. Защо не си го признаят най-сетне.

И на третия въпрос забавно е вчерашното мнение на премиера Борисов на толкоз значим за всички нас празник да разяснява числа без да е квалифициран. Разбира се нощес той се извини, това би трябвало да го кажем, само че в последна сметка един министър председател е неприемливо да не бъде квалифициран с цифрите. За наше страдание цифрите, които разясняват и споделят, защото са очевидно неподготвени, не престават да основават само суматоха ", съобщи още Балабанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР