Журналистът на NOVA Николай Василковски бе отличен с престижната награда

...
Журналистът на NOVA Николай Василковски бе отличен с престижната награда
Коментари Харесай

Николай Василковски с приз в годишните награди „Достойните българи“

Журналистът на NOVA Николай Василковски бе отличен с влиятелната премия на в. „ 24 часа “ – „ Достойните българи “. Специалната гала се организира за 19-и път и отличи благородни сънародници с огромни сърца, които са защитавали положителни дела без изгода и са имали куража да трансформират средата към себе си.

Работата на Николай Василковски го води в епицентъра на доста събития. Изправял се е против не едно естествено злополучие, отразявайки онлайн наводнения, трусове, пожари, а предходната година следеше на място и спешната обстановка с потъващия транспортен съд Вера Су. Той печели доверието на феновете и с авторската си графа „ Дотам и назад “. През миналата година Василковски, дружно с известни артисти от Народния спектакъл, предприе пътешестване в предишното и води телевизионните фенове до тези места в България, свързани с живота на патриарха на българската литература Иван Вазов.

„ От толкоз доста награди, които съм събрал в моята кариера, тази е най-ценната. Защото ме поставя в тази категория хора, на които аз се удивлявам “, показа Николай Василковски.

По време на формалната гала емблематичното лице на NOVA Ани Салич връчи отличие на здравната сестра Лидия Македонска, грижила се близо месец сама за 14 заболели в COVID-19 поделение в Свищов.

Специална премия по време на церемонията „ Достойните българи “ получиха златните медалисти на България от Олимпийските игри, а с огромното отличие тази година си потеглиха младите бизнесмени Иван Фарфаров и Тимолеон Велкопулос. Миналото лято четвъртокласниците от Разлог започнаха личен бизнес с продажба на лимонада, а извоюваните средства подариха на самотна майка, която се грижи за сина си със специфични потребности.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР