Журналистът Иван Гарелов призна, че е разочарован от президента в

...
Журналистът Иван Гарелов призна, че е разочарован от президента в
Коментари Харесай

Гарелов: Разочарован съм от президента, но ролята му е полезна

Журналистът Иван Гарелов призна, че е отчаян от президента в персонален проект. Това той разкри в искрено изявление за рубриката " А в този момент накъде " на Мая Костадинова по Нова тв.

" Има някой, който въздейства на президента за това да държи вратата отворена към десницата. Той повече е отворен към демократичната десница ", установи Гарелов. И укори президента, че доста елементарно се отхвърля от хората към него.

Гарелов напомни случая, когато беше медиен консултант на служебния министър председател на Румен Радев - Oгнян Герджиков и бе уволнен поради отбрана на Елена Йончева.

" И с мен по този начин постъпи преди време. И аз съм един от... Герджиков ме уволни, само че преди този момент му е изискал мнението. Герджиков ми сподели - той (Радев) се е съгласил. Много елементарно губиш хора! ", не скри забележката си мистър " Панорама ".

" Не съм сигурен, че е събрал най-големите мозъци в стратегическия съвет, не съм сигурен ", загатна още той за липса на потенциал в президентския екип.

В отговор на въпроса за какво всички бягат от Радев, Гарелов отговори риторично: Всички бягат от Радев или той бяга от всички?

Според него е разумно тези, които са изгонени от екипа на президента да отидат в Българска социалистическа партия и даде за образец последната преживелица с шефа на президентския кабинет Калоян Методиев.

" Това е разумно ненапълно, че отиват в Българска социалистическа партия. Последните случки, които станаха - съгласно мен той се стреми да пази някаква отдалеченост от Българска социалистическа партия ", означи анализаторът.

" В човешки проект аз съм отчаян. В политически мисля, че неговата роля въпреки всичко е доста потребна, тъй като няма различен, който да ги споделя тези неща ", съобщи още Иван Гарелов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР