Журналистът Арман Бабикян публикува коментар в социалната мрежа Facebook, в

...
Журналистът Арман Бабикян публикува коментар в социалната мрежа Facebook, в
Коментари Харесай

Арман Бабикян към хората във властта: Какво правите с корупцията и с правосъдната реформа?

Журналистът Арман Бабикян разгласява коментар в обществената мрежа Фейсбук, в който сложи значимите въпроси за България по тематиките за битката с корупцията и правосъдната промяна . Коментирайки резултатите от изборите, общественикът изиска да знае какво вършат хората, които сега са във властта по тези значими въпроси:

„ Не чакам от господин Денков да каже „ Стига толкоз! “. Напротив, чакам същия спокоен звук. Нещата ще се успокоят, нещата ще се проточат, по-късно ще се замажат в името на сглобката и в името на властта.

Въпросът ми към тези хора, които са на власт е – Какво вършиме с корупцията и с правосъдната промяна? Защото дали хората ще минават в Шенген свободно или полусвободно, не съм уверен, че е толкоз значимо, колкото това, което се стовари.
А това, което още веднъж се стовари, са локални феодали, които пазарят. “

Същевременно министър председателят Николай Денков разяснява първия тур на локалните избори преди постоянното държавно съвещание. Той съпостави протичането им с написаната от будителя Алеко Константинов творба през 1895 година „ Бай Ганьо прави избори “

Министър-председателят не навлезе в детайлности какво тъкмо засяга със своя коментар, само че акцентира, че тази творба е настояща и до ден-днешен. Той акцентира също по този начин, че бъдещето на страната зависи от избора, който ще направи народът . И сподели, че по този начин ще се разбере дали ще следваме образеца на будителите ни или на Бай Ганьо. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР