Judgement, следващата игра на японското студио зад Yakuza сериите, Ryu

...
Judgement, следващата игра на японското студио зад Yakuza сериите, Ryu
Коментари Харесай

Judgment излиза през лятото на следващата година

Judgement, идната игра на японското студио зад Yakuza сериите, Ryu Ga Gotoku Studios, получи дата на излизане за западния пазар. Анонсирана под името Judge Eyes или Project Judge за териториите отвън Япония, играта е ексклузив за PlayStation 4 и ще излезе в Европа и Съединени американски щати през лятото на идната година.

Анонсът за това беше изработен по време на Kinda Funny Games, дружно с филмов откъс, озвучен на британски. Гласът зад кадър принадлежи на артиста Грег Чън, който озвучава основния воин в Judgement Такаюки Ягами. „Изключително разчувствуван съм да съм част от тази игра. Ягами извънреден, удивителен персонаж и аз нямам самообладание да се срещнете с него. Освен това, за мен е голяма чест да съм част от звездния актьорски състав“, съобщи Чън.

Judgement е описван като „съдебен трилър“, който показва някогашния юрист, а в този момент детектив Ягами, който се пробва да позволи серия от убийства. След като един от главните заподозряни се оказва почтен, Ягами се впуска в гонене на истината и разобличаването на корумпирания кръг към Камурочо. Играта не е обвързвана идейно с Yakuza сериите и не включва герои от игрите, защото техните основатели акцентират, че става дума за напълно друга галактика.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР