Жребият за Световното първенство по футбол в Катар официално бе

...
Жребият за Световното първенство по футбол в Катар официално бе
Коментари Харесай

Жребият за Мондиала определи скучно откриване и комфорт за фаворитите

Жребият за Световното състезание по футбол в Катар публично бе изтеглен през днешния ден, като тази година клишето „ Група на гибелта “ няма по какъв начин да бъде употребявано с оглед разминаването на огромна част от любимците в тази фаза.

Мачът на откриването също не вещае необикновен интерес, тъй като опълчва състава на домакините от Катар против южноамериканския Еквадор. Единствено ще е любопитно да забележим дали Жорди Кайседо от ЦСКА ще получи късмет за изява във въпросния дуел.

Друг интерес факт е, че към момента следва да разберем кои ще са последните три страни, които ще си завоюват визи за шампионата, тъй като войната в Украйна попречи на страната да организира баража си по проект. В случай, че това стане, украинците ще бъдат в Група B, само че за задачата би трябвало първо да забележим изхода от разногласието с Уелс и Шотландия, които ще се реши през лятото.

Перу, Австралия и Обединените арабски емирства също ще би трябвало да излъчат един победител между тях, с цел да се настани в Група D.

И последният неуреден дуел е този сред Коста Рика и Нова Зеландия, с цел да разберем дали зона Океания ще има собствен представител или Централна и Южна Америка ще изпратят още един отбор в конкуренцията.

Трудно е да изберем една група, която да изпъква с конспирация над останалите, само че въпреки всичко ще заложим на Група G, където са тимовете на Бразилия, Сърбия, Швейцария и Камерун. „ Селесао “ наподобява явен любимец тук, само че сърбите към този момент съумяха да шокират Португалия в квалификациите, а швейцарците изпревариха Италия в своята група. Камерунците пък по традиция са един от най-колоритните отбори, който постоянно е кадърен на изненада.

може да ревизирате по какъв начин протече жребия, а в обявата по-долу на нашата страница във Фейсбук ще видите точното систематизиране на обособените групи.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР