Жозе Моуриньо смята, че Алексис Санчес сам си е виновен

...
Жозе Моуриньо смята, че Алексис Санчес сам си е виновен
Коментари Харесай

Моуриньо сподели своето виждане за проблемите на Алексис в Юнайтед

Жозе Моуриньо счита, че Алексис Санчес самичък си е отговорен за неуспеха в Манчестър Юнайтед. Мениджърът го притегли на “Олд Трафорд” през януари 2018 година, само че нападателят по този начин и не се развихри. Очакваше се двамата с Ромелу Лукаку да върнат Юнайтед на върха в Англия, само че това не се случи. От скоро двамата играчи са в Интер.

“Усетих, че Алексис не беше благополучен човек - съобщи Моу пред “Телеграф”. - Според мен би трябвало да предстоящ благополучен във всяко едно нещо, което правиш. Ако не си, то няма да ти е елементарно да бъдеш на равнище. А може и да съм сбъркал. Може би аз бях този, който не съумя да извлече максимума от него. Като треньор от време на време успяваш да накараш един футболист да демонстрира най-хубавото от себе си, само че от време на време не успяваш. Истината е, че за мен той постоянно е бил печален. Вероятно в този момент в Италия ще се съвземе и ще превъзмогне това. Надявам се да е по този начин. Винаги искам всичко най-хубаво на играчите.”

И до момента в който съгласно Моуриньо Санчес е дошъл в Милано за да се отърси от психологическия си проблем, то с Лукаку казусът е по-различен. “При Ромелу по-скоро става дума за упоритостта му да се потвърди и в друго състезание, в различен клуб. Той постоянно е вкарвал голове, където е бил - в Уест Бромич, в Евертън, в Юнайтед”, сигурен е португалецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР