Жозе Моуриньо признава, че му остават само още няколко години“,

...
Жозе Моуриньо признава, че му остават само още няколко години“,
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо обяви кога приключва с мениджърската си кариера

Жозе Моуриньо признава, че му остават единствено „ още няколко години “, преди евентуално да се пенсионира от мениджърската си кариера. 59-годишният Моуриньо е един от най-успешните треньори на модерната епоха, печелейки куп трофеи в Англия, Испания, Италия и Португалия, като в същото време завоюва Шампионската лига на два пъти.

Последните години бяха по-малко плодотворни за „ специфичния “, който се озова в Рома и единствено с купата в Лига на конференциите Европа. Въпреки че признава, че пенсионирането не е прекомерно надалеч зад ъгъла, самият той разкри, че остават още няколко години, преди да обмисли овакантяване на футбола.

„ Тези 22 години минаха бързо, само че желая да продължа. Чувствам се добре, усещам се мощен, стимулиран, обичам да спечелвам, ненавиждам да изгубвам, нищо не се е трансформирало. Цветът на косата ми, да, даже бръчките, само че желая да продължа. Не за още 22 години, защото няма време, а за още няколко години “, показа Моуриньо.

Рома е на шесто място в таблицата на Серия А, откакто завоюва четири от първите си седем мача този сезон, позиция, на която приключи предходната година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР