Жозе Моуриньо обвини своя отбор за лошото представяне при загубата

...
Жозе Моуриньо обвини своя отбор за лошото представяне при загубата
Коментари Харесай

Безмилостен Жозе към Рюдигер: Дано му се оправят счупените ребра

Жозе Моуриньо упрекна своя тим за неприятното показване при загубата на Тотнъм от Челси с 0:2 и иронично показа, че се надява „ счупените ребра” на Антонио Рюдигер да се възстановят след случая с Хюн-мин Сон. Португалецът подходи присмехулно към бранителя, който влезе в единоборство с играча на Тотнъм, който бе изпъден за опита да го изрита точно в ребрата.

„ Днес представянето ни беше неприятно, защото не започнахме по добър метод. Челси беше по-добрият тим от нас. Те вкараха след късо осъществяване на корнер, което ме разочарова, откакто не бяхме фокусирани”, стартира Жозе.

„ Вторият гол бе тежък да се одобри. Дузпата е дузпа, тъй че това е положително решение на ВАР. При обстановката за Сон обаче не бе взето вярно решение. Реферът трябваше да даде картон на Рюдигер, а реакцията на Сон не бе нападателна. Рюдигер със счупени ребра и в болница”, запита Моуриньо.

„ През първата част те бяха по-добрият тим. Едно е да губиш с 0:1 на почивката, напълно друго е с два гола. Трябва да се виним себе си за попаденията. Втората част бяхме по-добрият тим, след което останахме с човек по-малко, което направи нещата комплицирани. Опитвахме се да вкараме един гол, който да промени обстановката, само че просто не ставаше. Надявам се Рюдигер да се възвърне от счупените си ребра, тъй като по този начин наподобява по-късно със Сон”, повтори още Моуриньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР