Жорди Гомес пристигна това лято в Левски със статут на

...
Жорди Гомес пристигна това лято в Левски със статут на
Коментари Харесай

Каталунецът в Левски: Бързо разбрах, че Стоичков е враг номер 1

Жорди Гомес дойде това лято в Левски със статут на огромна звезда. Юноша на Барселона, въпреки и единствено с един мач за първия отбор, притежател на купата на Англия с Портсмут!

Каталунецът бързо учи уроците, защото до неотдавна е свързвал България с Христо Стоичков. Халфът разкри усещанията си пред " Меридиан мач ". 

" Да, споделих, че Стоичков е легенда, когато ме попитаха, само че бързо разбрах, че е зложелател номер 1 тук, че не е мечтан. Той е играл за огромния зложелател и разбирам това опълчване ", показа Жорди..

На въпроса: " Веднъж легендата на Барселона Хосе Мария Бакеро изясни, че първата дума, която е научил на български от Христо Стоичков е била " магаре ". Твоята беше ли също толкоз занимателна? ", Гомес отвърна:

" Не, първото нещо, което научих бе " Само Левски ". За момента не съм доста добър с българския. Но ще си взема преподавател, с цел да проговоря по-скоро. Но като виждам какъв брой е комплициран езикът ви, може би ще ми трябват 5 години ".

Новият халф на " сините " е осведомен с още две от огромните ни звезди: " Играл съм против Стилиян Петров и Димитър Бербатов. Те бяха доста положителни футболисти. Задържаха се дълго в Англия, което единствено по себе си приказва ужасно доста ", сподели испанецът, прекарал също няколко години на Острова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР