Жонглирането на семейството с олимпийски ангажименти се оказва невероятно трудно

...
Жонглирането на семейството с олимпийски ангажименти се оказва невероятно трудно
Коментари Харесай

Шампионът по гмуркане Том Дейли: Може да е ужасяващо място да се занимаваш със спорт като ЛГБТК човек

Жонглирането на фамилията с олимпийски задължения се оказва „ необикновено мъчно и мощно стресиращо “, споделя гмуркачът от международна класа Том Дейли, в конкуренцията -до петите си олимпийски игри, само че брачният партньор Ланс е „ безспорна рок звезда “.

„ Пътувам по 10 дни едновременно, с цел да отивам на съревнование и той беше безусловно необикновен “, споделя 29- годишен, „ изключително тъй като бях пенсиониран от две години и смятахме, че с това е свършено. Тогава почувствах: „ Готов съм да се върна още веднъж за малко “. и завоюва злато на четвъртите си игри в Япония), чака с неспокойствие идващото предизвикателство.

Днес Дейли се вълнува от фамилията си толкоз, колкото и от спорта. Той е женен за носителя на „ Оскар “ американски режисьор Дъстин Ланс Блек от близо седем години и двамата са татковци на Роби, който е на пет години, и Финикс, който е на съвсем една година.

Решението на Дейли да се пенсионира беше провокирано по време на носталгично посещаване в американския олимпийски и параолимпи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР