Жонглирането между живота и майчинството не е лошо постижение. Не

...
Жонглирането между живота и майчинството не е лошо постижение. Не
Коментари Харесай

„Жена ми напусна едногодишния ни дом сама, докато отиде да тича“

Жонглирането сред живота и майчинството не е неприятно достижение. Не можеш просто да изскочиш, с цел да видиш девойките, оставяйки бебето да се грижи за себе си – или най-малко по този начин може би сте си помислили.

Една майка сигурно поляризира интернет, откакто не видя проблем да остави своето едно -годишна в къщата, до момента в който е излязла на джогинг на една миля. Това шокиращо самопризнание беше разкрито от бащата на детето в Reddit, който беше гневен от претекстовете на жена си да го направи.

„ Прибрах се от работа и жена ми таман се връщаше от тичане “, написа той, като в същото време моли потребителите за убеденост. „ Забелязах, че синът ни спи в задната стая.

„ Когато я попитах за това, тя се отбрани и сподели „ това беше единствено на една миля и в никакъв случай не съм се отдалечавал от къщата “. “ В този миг диалогът ескалира, трансформирайки се в голяма свада.

Бащата удари жена си, като й сподели, че не е безвредно, само че тя просто отхвърли това, потвърждавайки, че той е неоправдателен. Той продължи: „ Тя счита...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР