Johnson & Johnson постигна предварителна договореност за разрешаване на искове

...
Johnson & Johnson постигна предварителна договореност за разрешаване на искове
Коментари Харесай

Johnson & Johnson постигна предварителна сделка за разрешаване на съдебни спорове за бебешка пудра с талк

Johnson & Johnson реализира предварителна договореност за разрешаване на искове за бебешка пудра с талк с повече от 40 щата, най-големият производител на артикули за опазване на здравето в света, доказан във вторник.

" Както изтече предходната седмица, този прогрес включва кардинално съглашение, което компанията реализира с консорциум от 43 основни прокурори за разрешаване на техните искания за талк. Ние ще продължим да преглеждаме претенциите на тези, които не го вършат желаят да вземат участие в плануваното от нас разрешаване на неплатежоспособност по взаимно единодушие посредством правосъдни разногласия или съглашение “, съобщи Ерик Хаас, международен вицепрезидент по правосъдните разногласия на J&J.

Bloomberg News по-рано този месец заяви, че J&J е сключила първична договорка за заплащане на към $700 милиона, с цел да позволи следствие от щати по обвинявания, че не е предизвестила хората за евентуалните опасности за здравето, подбудени от талка в бебешката пудра. Финансовият шеф на J&J Джоузеф Уолк удостовери п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР