Жоан Лапорта вече официално пое президентския пост в Барселона и

...
Жоан Лапорта вече официално пое президентския пост в Барселона и
Коментари Харесай

Куман иска по-голяма власт в Барселона

Жоан Лапорта към този момент публично пое президентския пост в Барселона и най-малко все още подсигурява бъдещето отпред на каталунците на Роналд Куман като ментор на отбора. Това е станало ясно от вчерашната среща сред двете страни, на която са участвали още спортният шеф на отбора Матеу Алемани и техническият началник Рамон Планес.

От управлението са декларирали задоволството си от развиването на плана “Куман” - Барса стартира нерешително сезона, само че след Нова година се показва на положително равнище и е на второ място в класирането на 4 точки зад Атлетико и на край за Купата на Краля. Единствено отпадането от ПСЖ в Шампионската лига хвърля лека сянка върху другояче отличното показване на момчетата на Куман.

Нидерландецът от своя страна е сложил при диалозите свои условия, оповестява “Ел Мундо Депортиво”. Най-същественото искане на някогашния защитник било той да има доста по-съществена дума при прехвърлянията на отбора, откакто през предходната година селекцията се трансформира в безпорядък.

Исканите от него Ерик Гарсия, който се чака да се трансформира в първото попълнение на Лапорта идващия месец, Мемфис Депай и Джорджиньо Вайналдум не дойдоха на “Камо Ноу”, само че за сметка на това бяха освободени играчи от ранга на Луис Суарес и Артуро Видал, на чийто места не бяха привлечени заместници. Именно сходно неща желае да избегне Куман, който има контракт с Барселона до лятото на 2022-а година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР