Жизел Бюндхен разкри в The View как промяната на диетата

...
Жизел Бюндхен разкри в The View как промяната на диетата
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен казва, че промяната на ДИЕТА ѝ е помогнала да преодолее „тежката си депресия“ и пристъпите на паника като млад модел

Жизел Бюндхен разкри в The View по какъв начин смяната на диетата ѝ е помогнала да се пребори с пристъпите на суматоха, когато беше млад модел. на фотографията на 20 години през 2000 година

„ Аз просто се усещах доста признателен, че имах работа и пътувах по света, а не в действителност обръща внимание, разбираш ли?' спомня си тя.

„ Бях просто като да ходя, като 100 благи в час, и до момента в който като че ли започнах да получавам тежки пристъпи на суматоха при започване на 20-те си години, и аз не знаех какво да върша, а мина повече от година и половина и отивах при всички тези експерти “, сподели тя.

В последна сметка, тя откри този необикновен натуропат и той ми сподели: „ Жизел, би трябвало да променим диетата ти “, а аз споделих: „ Диета? Какво общо има това с моите под паника офанзиви? “ и той сподели: " Не, това има всичко общо с това. " тя да очертае ежедневните си хранителни привички за него.

Жизел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР