Жизел Бюндхен безспорно е един от най-успешните модели в света

...
Жизел Бюндхен безспорно е един от най-успешните модели в света
Коментари Харесай

Правилата за живот на Жизел Бюндхен

Жизел Бюндхен несъмнено е един от най-успешните модели в света - 37-годишната бразилка продължава с дейната си фешън кариера, като в това време поддържа облик на жена, майка и брачна половинка за подражателство. В края на предходната година тя издаде и първата си книга Lessons, в която разкрива своите правила за живота. Ето някои от тях.

View this post on Instagram
A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on Nov 16, 2018 at 4:10am PST

Денят се познава от сутринта

Жизел става към 6 сутринта и незабавно се отдава на аюрведическата техника по жабурене с кокосово масло за 15 минути - по този начин прочиства токсините от организма и се грижи за здравето на зъбите и венците си. След като разноски кучетата си, медитира за 5 минути и подготвя закуска на децата си, до момента в който пие чаша топла вода с лимон. Закуската й се състои от фреш от целина, краставица, ябълка, лимон, куркума и джинджифил.

Физическа интензивност

Всеки ден бразилката се отдава най-малко на едно от обичаните си физически занимания - пилатес, танци, плуване, каране на сърф или ски, кикбокс, бойни изкуства. Медитацията и йогата участват интензивно в живота й още от първите й години на модел. Именно те й оказват помощ да се пребори със напрежението и огромните упования към нея, когато е определена за " ангел " на Victoria`s Secret. Времето измежду природата пък е методът й да се зареди и отърси от всекидневието: " природата е най-могъщият преподавател и врач ", написа Бюндхен в книгата си.

View this post on Instagram
A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on Feb 17, 2019 at 5:13am PST

Важността на храната

" Смятам, че да изглеждаш добре и да имаш хубава кожа зависи най-вече от това какво ядеш и по какъв начин живееш, " написа Жизел. Като модел, само че и майка, тя избира здравословната храна за фамилията си - доста плодове и зеленчуци всекидневно, риба един път в седмицата и месо - два пъти в месеца. Стреми се да купува главно сезонни зеленчуци от локални ферми. Единственото й провинение е шоколадът, на който не може да устои.

View this post on Instagram
A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on Jun 5, 2019 at 6:39am PDT

View this post on Instagram
A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on Sep 28, 2018 at 4:08am PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР