Животът със синдром на Даун не е присъда, а предизвикателство,

...
Животът със синдром на Даун не е присъда, а предизвикателство,
Коментари Харесай

Как всеки един може да помогне на децата със синдром на Даун

Животът със синдром на Даун не е присъда, а предизвикателство, в което има за кого и защо да се борим. Тези хора заслужават късмет и благоприятни условия наедно с всички останали. Подкрепата на всеки един от нас е извънредно значима за по-пълноценния живот на хората със синдром на Даун в България.

„ Живот със Синдром на Даун “ е законна фондация, която е учредена в социална изгода. Неин създател е семейство от гр. Варна, което ненадейно се сблъсква със синдрома на Даун, когато щерка им Микаела се ражда. Те основават видеоклипове и наличие, посредством които срещат обществото с диагнозата, а задачата им е да трансформират отрицателните публични настройки и предубеждения. Искате ли да научите по какъв начин можете да им да помогнете в тази задача?
Живот с Даун: Историята на едно любящо семейство (ВИДЕО)
Днес пътят ни води в Пловдив, където ще ви срещнем с Вяра, Надежда и тяхната обич Борислав. Ще ви разкажем една история за твърдоглав...
Прочети повече
Във всички dm магазини в цялата страна към този момент можете да закупите специфичната серия шарени чорапи, чиито дизайн е въодушевен и създаден по случай юбилея на веригата и идното отваряне на техния 100-тен магазин в България.

100% от продажбата на всеки чифт от юбилейните dm чорапи ще отидат в поддръжка на активността на фондация „ Живот със Синдром на Даун “. Чорапите са налични в два разнообразни претекста – дамски в размери 35-42 и унисекс, в размери 35-46.



 
Малки музиканти свирят благотворително в помощ на деца със синдром на Даун
Благотворителен концерт „ Деца свирят за деца “ ще се организира в поддръжка на малчугани със синдром на Даун от Пловдив. В иници...
Прочети повече
Към момента dm имат 96 магазина в 32 града. С разширението на филиалната мрежа, нараства и броят на чиновниците на компанията, които към края на финансовата година са 883. Като добър и виновен шеф, dm освен резервира всички свои чиновници и разшири екипа си по време на пандемията, само че и продължава непрестанно да поддържа разнообразни обществени начинания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР