Животът понякога ни поднася изпитания, само за да ни докаже,

...
Животът понякога ни поднася изпитания, само за да ни докаже,
Коментари Харесай

3-те зодии, които НЕ вярват в любовта

Животът от време на време ни сервира тествания, единствено с цел да ни потвърди, че сме по-силни, в сравнение с си представяме. Всеки има своите сложни интервали в любовта, които отслабват вярата му в нея. Това са зодиите , които от известно време са изгубили религия в любовта.

Любовта за вас е предизвикателство, с което се борите цялостен живот. Имате положителни планове, търсите индивидът, който ще ви направи щастливи за цялостен живот, само че някъде по пътя към задачата вършиме неточности. Вината не постоянно е във вас, би трябвало да разберете това и да спрете да се обвинявате. Грешките, които в миналото сте правили, са към този момент в предишното. Всеки бърка и това не трябва да ви тежи на съвестта. Най-голямото ви отчаяние идва от най-сериозната ви връзка до момента. Преживели сте го тежко и сте затворили сърцето си за хората, които в действителност желаят да ви обичат. Оставете горчилката в предишното и бъдете щастливи и отворени към света. Защото любовта идва, когато повярваш в нея.
4-те зодии, които всеки би трябвало да има в живота

Няма по-голямо тестване от това да обичаш и да не получаваш любов в подмяна. Несподелената обич е това, което постоянно ви е тежало и продължава да ви разочарова. Много сте влюбчиви и елементарно се привързвате към хората. Това ги кара малко да отстъпват крачка обратно, тъй като сте директни и възприятията при вас се развиват доста бързо. Трябва да се научите са забавяте топката, да не сте толкоз открити и да усетите, че и другия има усеща, преди да решите, че това е индивидът за вас. Вие имате доста качества, които ви вършат съвършената половинка. Просто би трябвало да откриете съвършения човек за вас.
ТРЕТАТА ЗОДИЯ, КОЯТО НЕ ВЯРВА В ЛЮБОВТА
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР