Животът не може да спре, трябва да се адаптираме към

...
Животът не може да спре, трябва да се адаптираме към
Коментари Харесай

Мутафчийски пуска по 15 деца в клас

Животът не може да спре, би трябвало да се приспособяваме към вируса, сподели генералът

Нов учебен ред предлага шефът на Щаба ген. Венцислав Мутафчийски, с цел да тръгнат образователните занятия. В изявление за Нова тв генералът заяви, че връщането на децата в учебно заведение е планувано от просветителния министър Красимир Вълчев за края на май.

„ Нужна е подготовка. Представили сме два разновидността – или стартират най-малките или стартират най-големите. “, посочи той. Но призна, че има наставления към учебните заведения, които са неизпълними. А точно - чиновете да бъдат подредени на разстояние от 1 метър, а в класната стая да има не повече от 15 ученика .„ Едно нещо е безспорна истина, животът не може да спре. И тъй като не се вижда края на това, ние би трябвало да се приспособяваме към съществуването на този вирус “, сподели още Мутафчийски. От думите му стана ясно, че чакаме доста по-тежка втора вълна .

Той поддържа основния прокурор Иван Гешев, който съобщи, че ограниченията са навремени, само че контролът за осъществяването им не е добър. „ Това бяха полумерки, които на половина се изпълняваха. “, сподели Мутафчийски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР