Животът на шармантната кулинарка Веси Цурбрюг в предаването Преди обед

...
Животът на шармантната кулинарка Веси Цурбрюг в предаването Преди обед
Коментари Харесай

Тя не е професионален готвач, но определено впечатлява с умения

Животът на шармантната кулинарка Веси Цурбрюг в предаването " Преди обед " по Би Ти Ви е също толкоз пъстър, колкото е и визията й. Винаги усмихнатата русокоска е работила като фейсконтрол в столични заведения при започване на 90-те години, след което отворила първия вино бар у нас. Така че с изключение на към храната, Веси има отношение и към напитката на боговете.

Веси има увлечение и към музиката, освен поради дейното си присъединяване в клубния живот в столицата, а и поради призванието на сина си Роберт. Той е плод на любовта й с швейцареца Зигфрид Цурбрюг, с който са дружно към този момент повече от 20 години. Съпругът на Веси има две деца от предходен брак, а от тях – четирима внуци. Така че кулинарката в " Преди обед " към този момент е баба.

Веси Цурбрюг е част от екипа на  " Преди обед "  от самия старт на предаването, единствено че постоянно е работила зад камерите. Затова, когато получава предлагането да води кулинарна графа, е въодушевена от опцията да се изяви в ефир, само че и леко разколебана дали да одобри предизвикването. Защото въпреки всичко не е професионален кулинар.

Съпругът й Зигфрид, за който последно се знаеше, че е швейцарски посланик, има заслугата колоритната дама да се впусне в приключението. Той също е много надарен кулинар и съумява да окуражи жена си да одобри. Така че Веси споделя " да " и прекарва лятната почивка на " Преди обед " през 2021 година в конфигурация за новото занятие във вилата си в село Дълбоки дол, край Троян, откъдето е родом. На успокоение, измежду живописната природа на този край, Веси Цурбрюг чете кулинарни книги – закупила си към 10, градинарства и слуша музика. Когато първият й ефир наближава, тя отделя време и за разкрасителни процедури. От години Веси се доверява на столична дерматоложка, с чиято помощ поддържа младежкия си тип и сияйна кожа.

Веси Цурбрюг не е професионален готвач, само че пък и концепцията на рубриката й " Да, началник " като, че не го изисква. Нейната задача е да показва изявени готвачи, с които да подготвя вкусни и потребни гозби, както лесни, по този начин и по-сложни ястия от интернационалната и българска кухня. Преди всяко готвене в ефир, Веси получава рецептата от госта си, която ще изпълнят, и се заема да прочете всичко за нея – по какъв начин се подготвя въпросното ядене, с какви артикули и подправки.

Старанието й се прави оценка от феновете, само че във времето е имало и рецензия. Най-често препоръките на феновете в обществените мрежи са да не употребява чуждици, тъй като огромна част от аудиторията може да не ги знае. Що се отнася до визията си, Веси не употребява услугите на стилист. Сама избира облеклата си за ефир плюс впечатляващите бижута, които са неизменима част от персоналния й жанр.

Екстравагантната дама би могла да обогати рубриката си, като прибави и избор на вино към всяко ядене, което подготвя в ефира на " Преди обед ". Познанията й не са за подценяване, защото в края на 90-те Веси, която до преди този момент е работила като фейсконтрол в столични клубове, измежду които и култовия  " Спартакус ", отворила първия вино бар в България.

За задачата тя внасяла виновност от целия свят, поради което и много пътувала. Летяла постоянно даже до Австралия, с цел да избира виновност от тамошни мазета. Отказала се от вино бара, когато синът й Роберт станал първокласник. Веси решила, че ще е най-добре да се посвети на детето си. Тогава, както всеки път, брачният партньор на водещата на " Да, началник " я подкрепил.

Веси и мъжът й Зигфрид се срещнали през 1999 година в ресторант в центъра на столицата. Още през цялото време не се колебаели дали да живеят в България или в родната му Швейцария. Опознавайки Веси, Зигфрид се убедил, че тя няма да е щастлива надалеч от фамилията и приятелите си. Останали, само че и през днешния ден постоянно пътуват до Цюрих, Швейцария. Така че Веси е сносно осведомена и с заведенията за хранене, и с нощните заведения там.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР