Животът на Първа дама може да е голяма привилегия, но

...
Животът на Първа дама може да е голяма привилегия, но
Коментари Харесай

Мелания Тръмп, животът в Белия дом и какво не успява да направи съпругата на Доналд Тръмп

Животът на Първа дама може да е огромна привилегия, само че и същинско предизвикателство. Жените до държавните глави имат страхотната опция целият свят да научи за тях, само че не всички съумяват да я оползотворят.

Когато приказваме за Мелания Тръмп, ни е мъчно да вършим съпоставения с предходните Първи дами на Съединени американски щати. Тя несъмнено е по-различна, най-много поради бурното си минало и огромната възрастова разлика със брачна половинка си. Но пък и постоянно сме с усещането, че знаем прекомерно малко за нея, с цел да си вършим крайни заключения.

Според специалисти, представени от Express, времето, прекарано в Белия дом, е същинско предизвикателство за Мелания, която не може да разкрие същинската си същина. Тя е привикнала с медийното внимание, само че в този момент повече от всеки път би трябвало да внимава какво приказва, а място за произволи няма.

Въпреки че развива своя активност и основа фондацията Be Best, госпожа Тръмп продължава да страда от липса на убеденост в това, което прави. И това най-вероятно се дължи на нейния брачен партньор, който не й остава опция да бъде това, което е. Вместо това, всичко минава по строго избран проект.

По този метод, когато Мелания чете авансово готови текстове, а брачният партньор й си импровизира на конференциите, Първата дама остава някак далечна на хората, които желае да я чуят.

Липсват й персоналният метод и страстта, от която ни наподобява лишена. А сме сигурни, че има доста какво да ни каже, само че просто й се постанова да мълчи и да се усмихва.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР