Животът на Меган Маркъл, от времето преди да стане херцогиня

...
Животът на Меган Маркъл, от времето преди да стане херцогиня
Коментари Харесай

Изскочи срамна тайна от миналото на Меган Маркъл СНИМКИ

Животът на Меган Маркъл, от времето преди да стане херцогиня на Съсекс, бе много плевел. Американката постоянно привличаше вниманието на таблоидите, които с наслада разказваха скандални истории от живота ѝ и изваждаха на показ интимни детайлност от него. Името ѝ се свързваше с непокорно, смело и даже провокативно държание, изцяло неуместно за член на кралско семейство с вековни обичаи и строги правила.

И въпреки всичко Меган Маркъл стана част от английското кралско семейство и получи благородническа купа.

След сватбата си с принц Хари, актрисата трябваше да обърне тил на остарелия си живот и да се раздели вечно с предишното. Тя постави доста старания да се впише в новата конюнктура и да научи всички правила и нормо на държание, които кралският етикет изисква.

Въпреки цялото си усърдие и саможертвите, които направи в името на любовта, Меган към момента не може да се отърси изцяло от предишното, което понякога изважда на показ някоя нейна срамна, скандална или неуместна загадка, която въобще не прилича на новото ѝ състояние в обществото, написа обстоятелства.бг.

Сега изплува следващата смущаваща история от тогавашния живот на актрисата, от която кралицата надали е във екстаз.

Оказва се, че херцогинята на Съсекс е била много палава и дръзка, като млада госпожица и си е разрешавала волности, които към днешна дата се одобряват като извънредно неуместни и шокиращи.

Когато била ученичка в Лос Анджелис, брачната половинка на принц Хари взела участие в учебна пиеса, която може да се опише като шумно и шокиращо зрелище. Красавицата се превъплътила в ролята на секси върколак на име Лола Банана.

Според кралския биограф Андрю Мортън, по време на пиесата, младата Меган изскачала на сцената, пеейки „ What Lola Wants ”. Костюмът ѝ се състоял от дълги сатенени ръкавици и трико покрито с пайети, отговарящо на номера ѝ, в жанр „ Бурлеска ”.

Според кралския създател, осъществяването на Меган било шокиращо и възмутително, както за учителите, по този начин и за учениците, които видели младата звезда в доста друга светлина.

Мортън твърди, че буйното осъществяване на Маркъл може да се съпостави единствено с вулгарното и самоуверено дефиле на Кейт Мидълтън по време на благотворително фешън ревю на университета " Сейнт Андрю ” през 2002 година, когато тя мина по подиума, облечена в транспарантна рокля.

Тогава принц Уилям седеше на първия ред на шоуто. Смята се, че се е обърнал към собствен другар, когато Мидълтън е минавала полугола на сцената, и му е споделил, че „ тя е ужасно гореща ”. Двамата стартират да се срещат година по-късно, а се женят през 2011 година.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР