Животът на Илон Мъск е в разгара си, въпреки пандемията.

...
Животът на Илон Мъск е в разгара си, въпреки пандемията.
Коментари Харесай

Обикновен идиот, гений или Ковидиот №1 е Илон Мъск?

Животът на Илон Мъск е в разгара си, макар пандемията. Бизнесменът продава недвижими парцели, роди му се наследник, Tesla радва акционерите, а за SpaceX казусът не е коронавирусът, а възмутените астрономи.

Подготовката за полета до Марс е в ход и през май, с помощта на Мъск, за първи път от доста години астронавтите ще летят до МКС на американски, а не на съветски транспортен съд. SpaceX и NASA пък имат концепция да снимат екшън филм с Том Круз в космоса. С други думи Мъск не се вълнува доста от ковид. С дейностите си той оказа помощ на и компанията си SolarCity да избегне неустойки в размер на 41.2 милиона $.

" Ню Йорк пост " назова Мъск " Ковидиот № 1 ", като събира туитовете му за пандемията. Например, 6 март: „ Коронавирусната суматоха е глупава. “ Или 17 март: „ Децата са всъщност ваксинирани [срещу коронавирус] “ (всъщност това не е така). Или 20 март: " Съдейки по сегашната наклонност, до края на април в Съединени американски щати броят на новите инфекции ще бъде покрай нула. " Той назовава концепцията за самоизолация фашизъм, присмехулно приканва за „ освобождение на Америка “ и „ връщане на свободата на хората “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР