Животът на британското кралско семейство се различава от този на

...
Животът на британското кралско семейство се различава от този на
Коментари Харесай

Любимите телевизионни предавания и сериали на британското кралско семейство

Животът на английското кралско семейство се разграничава от този на останалите хора. Но сигурно, когато става за въпрос за вечерно гледане на обичани телевизионни шоута и сериали, кралското семейство по нищо не се разграничава от нас самите. Всички те, от кралицата до дребния принц Джордж, признават, че на драго сърце сядат да гледат обичаните си излъчвания вечер, стига да имат свободно време. Вижте в канала във vbox7 някои от обичаните излъчвания и сериали на кралското семейство:

Кралица Елизабет II

Кралицата е огромен почитател на сериала „ Имението Даунтън “ (Downton Abbey). Тя на драго сърце сядала да го гледа и обичала да отбелязва грешките в сюжета, тъй като добре познавала замъка Хайклиър, който бил употребен за фотосите на сериала.

Сред най-любите и телевизионни излъчвания били „ The X Factor “, „ Британия търси гений “ (Britain's Got Talent) и „ Coach Trip “. Говори се, че Елизабет с интерес гледала и сериала „ Короната “ (The Crown), отдаден на английското кралско семейство.
 Имението Даунтън Gulliver/Getty Images
Принц Чарлз и Камила

Принцът признава, че той и жена му Камила, на драго сърце гледат сериала „ Полдарк “ (Poldark), а херцогинята на Корнуол била почитател и на „ Имението Даунтън “ (Downton Abbey).-->
Принц Уилям и Кейт Мидълтън

В радио изявление за BBC през 2017 година принцът разкрива, че двамата с Кейт са огромни почитатели на сериала „ Вътрешна сигурност “ (Homeland), както и на „ Игра на тронове “ (Game of Thrones).
 Вътрешна сигурност Gulliver/Getty Images
Друг техен обичан сериал бил „ Самотно дърво на хълма “ (One Tree Hill).
 Самотно дърво на хълма Gulliver/Getty Images
Уилям разкрива, че обичаното телевизионно предаване на Кейт е танцовото шоу „ Strictly Come Dancing “, което се излъчва от BBC и е аналог на американското шоу „ Dancing with the Stars “.

Принц Хари и Меган Маркъл

Подобно на кралицата, двамата харесват сериала „ Короната “ (The Crown), а измежду обичаните им телевизионни шоута са „ The Voice Kids “ . Хари е почитател и на Британия търси гений (Britain's Got Talent), а Меган признава, че когато е живеела в Съединени американски щати, обичаното и риалити шоу е било „ Истинските домакини от Бевърли Хилс “ ( “Real Housewives of Beverly Hills ”).
 шоу Gulliver/Getty Images
Принц Джордж

Малкият принц бил огромен почитател на анимационния сериал „ Пожарникарят Сам “ (Fireman Sam).

След като чули, че Джордж обича шоуто, основателите на програмата създали еднократен специфичен епизод, наименуван " Принцът на Понтипандия " (The Prince of Pontypandy), в който дребния принц отива на кралско посещаване в родния град на пожарникаря Сам, наименуван Понтипандия, и дори най-после се трансформира в воин участвайки в рискова задача с хеликоптер.
 Пожарникарят Сам Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР