Животът е пъстър, но аз лично не очаквам някой от

...
Животът е пъстър, но аз лично не очаквам някой от
Коментари Харесай

Николай Денков: Животът е пъстър, но не очаквам някой от нашите депутати да гласува за първия мандат

Животът е цветен, само че аз персонално не чакам някой от нашите депутати да гласоподава " за " първия мандат. Това сподели пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на парламентарната група на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ учен Николай Денков.

Попитан дали има терзание в техните среди, че ГЕРБ могат да опитат да отделят пет индивида, които не им доближават за 121 гласа, Денков сподели, че нямат терзания. Той добави, че не чака и да имат отсъстващи депутати от пленарната зала.

Денков изясни, че са решили първо за разглеждане да влезе Наказателно процесуалния кодекс, по-късно – Законът за правосъдната власт, които са минали през вчерашния ден през комисии. Той посочи, че решенията за управление на комисиите ще останат евентуално за другата седмица. Попитан дали има още противоречиви моменти там, Денков отговори с „ дано да си разгледаме законите в този момент, има концепция по какъв начин да се подходи, тъй че ще има решение и за двете “.

Обсъжда се концепцията на Българска социалистическа партия за обща декларация на Народното събрание по тематиката за Северна Македония, само че такава няма да бъде призната през днешния ден.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР