Животът е динамичен и изпълнен с напрежение. В много от

...
Животът е динамичен и изпълнен с напрежение. В много от
Коментари Харесай

9 неща, за които не дължите обяснение на никого

Животът е динамичен и изпълнен напрегнато. В доста от случаите обаче самите ние си предизвикваме стрес, пробвайки се да се впишем в непознатите идеали и обяснявайки дейностите си.

А истината е, че който желае да ви разбере, ще го направи и без доста думи. Останалите хора, търсещи смисъл в постъпките ви, можете умерено да пренебрегнете.

Запомнете, че не сте длъжни на никого и има избори, които са си единствено ваши. Ето и за кои неща въобще не е належащо да се обяснявате на останалите, защото те са персонално решение на всеки.

1. Не сте длъжни да обяснявате своята религиозна и духовна принадлежност – всеки самичък взема решение за себе си каква да е тя.

2. Не сте длъжни да обяснявате половите си желания – това е нещо доста персонално, което си е единствено ваша работа. Щом не вредите на никого със своята половост, никой няма право да ви съди.

3. Не сте длъжни да давате пояснение за фантазиите си – всеки има свои лични ползи и желания.

4. Не сте длъжни да давате пояснение за визията си – щом избран жанр ви харесва и ви показва най-добре, вие сте в правото си да се придържате към него.

5. Не сте длъжни да обяснявате за какво сте завършили връзка – щом по този начин сте го почувствали, това също е ваше право.

6. Не сте длъжни да обяснявате за какво нямате деца – родителството е въпрос на персонален избор.

7. Не сте длъжни да давате пояснения за тежестта си – никой няма право да ви съди за него.

8. Не сте длъжни да обяснявате стила си на хранене – всеки самичък знае кое е най-добре за тялото му.

9. Не сте длъжни да обяснявате професионалното си развиване – значимо е единствено да работите това, което ви доставя наслаждение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР