Живописно село в северната част на Шотландия е едно от

...
Живописно село в северната част на Шотландия е едно от
Коментари Харесай

Великолепно село в Обединеното кралство предлага гледка към Северното сияние за перфектна романтична почивка

Живописно село в северната част на Шотландия е едно от най-хубавите места в страната за наблюдаване на Северното зарево.

Ако сте търсите сантиментално място за този Свети Валентин или по-късно, тогава може да е рационално да се насочите към John o' Groats. Селото е малко - защото е дом на единствено 300 души - само че репутацията му на най-северното място в континенталната част на Обединеното кралство е голяма.

Населението постоянно нараства от огромния брой гости, които отидете там, откакто сте извървели целия път нагоре от Lands End в Корнуол, без значение дали с трен, пешком, с велосипед или кола, заяви Daily Record.

Уникалното му местонахождение предлага зашеметяваща панорама към пристанището към Оркни острови - панорама, която би трябвало да се види, с цел да се повярва. Като се има поради какъв брой северно е Джон о'Гроутс и какъв брой малко огромни градове има в близкия регион, които замърсяват небето със светлина, това е необикновено място да гледате звездите или да видите полярното зарево, ак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР