Живко Стоименов е един от най-перспективните и активни български ММА

...
Живко Стоименов е един от най-перспективните и активни български ММА
Коментари Харесай

ММА боецът Живко Стоименов пред Safenews.bg: Основният проблем е липсата на активност

Живко Стоименов е един от най-перспективните и дейни български ММА бойци. От няколко години той е насочил напъните си освен към родната бойна сцена, само че настоятелно пробива и в интернационалните вериги.

Стоименов записа второ присъединяване в една от водещите европейски организации – KSW. Той претърпя загуба от водещия войник на веригата Браян Хой с механически нокаут в първия рунд. Двубоят се игра на 25 февруари в Чехия.  26-годишният софиянец има 12 победи, а това бе шестата му загуба на професионалния ММА кръг.

„ На никой в професионалния спорт не му е прелестно да загуби. Пораженията постоянно се одобряват тежко, изключително, когато е равнището и залогът е огромен – разяснява Стоименов пред Safenews.bg. – В случай KSW e една от най-големите европейски вериги. И когато губиш на това равнище, се преодолява една концепция по-трудно. Допуснахме доста неточности. Мисля, че основен фактор за това е неналичието на доста интензивност. В последните 3 години аз играя съвсем по 1 път в годината и то с тежки съперници. Губи се ритъмът на игра. А и по принцип ние бяхме  прекомерно уверени, че този мач е наш. Имаше моменти в размените, в които се видя, че в случай че не бяхме позволили тези обикновени неточности, можеше да го вземем мача. Тренирахме доста съществено за този мач, даже направих подготовка в Германия. “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР