Живко Миланов ще играе още 18 месеца за Левски. Капитанът

...
Живко Миланов ще играе още 18 месеца за Левски. Капитанът
Коментари Харесай

Живкo Миланов още 18 месеца в Левски

Живко Миланов ще играе още 18 месеца за Левски. Капитанът на " сините " продължи контракта си, който към този момент е до края на юни 2021 година Тогава крайният бранител ще е на 37 години. " Левски пожелава на Живко бъдещи щастливи мигове с обичания клуб ", оповестиха от " Герена ".

Миланов се завърна в родния си отбор при започване на годината, като взе участие в 34 мача, в които вкара 1 гол и добави 8 асистенции. Общо за столичани има 226 срещи. Зетят на Боби Михайлов бързо си върна и капитанската лента, която беше снета от Иван Горанов след гласоподаване всред футболистите.

Занапред бранителят обаче ще би трябвало да се бори за титулярното си място, тъй като на " Герена " взеха новоизлюпения национал Деян Лозев. 26-годишният бек дойде в София от Арда, като в новия си клуб ще получава по 5500 евро на месец. Лозев подписа за 3 година, а преди него " сините " взеха и халфа Симеон Славчев. Лозев може да бъде употребен с изключение на като опция на Миланов, по този начин и на Станислав Иванов по дясното крило.

В същото време Левски е договорил холандеца Стайн Спирингс. Атакуващият халф ще бъде показан при започване на 2020 година Той идва от Валвайк, който е финален в холандския хайлайф. Този сезон 24-годишният Спирингс е вкарал 3 гола и 3 асистенции в 17 мача, а профилираният уебсайт transfermarkt.com го прави оценка на 700 000 евро. Спирингс ще е второто " лале " на " Герена ", където през лятото дойде сънародникът му Найджъл Робърта, който за 12 мача вкара 8 гола и асистира за още два.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР