Живко Миланов и отборът, за който играе - АПОЕЛ Никозия

...
Живко Миланов и отборът, за който играе - АПОЕЛ Никозия
Коментари Харесай

Живко Миланов ще играе в Шампионска лига с АПОЕЛ

Живко Миланов и тимът, за който играе - АПОЕЛ Никозия се класираха за груповата фаза на Шампионска лига. Кипърският тим отстрани " Славия " Прага след 0-0 в реванша в чешката столица. АПОЕЛ бе спечелил първата среща с 2-0 и ще играе за 4-ти път в главната скица на най-престижния клубен шампионат в Европа.

" Славия " стартира доста окуражено реванша и още в началните минути сътвори блъсканица в наказателното поле на гостите. Домакините биха 3 поредни корнера и сътвориха сериозна заплаха при удар с глава на Михал Фридрих. Вратарят Бой Уотърман обаче избави.

" Славия " продължи да играе по-нападателно, само че като че ли липсваше ясна концепция по какъв начин да се преодолее отбранително подредения тим на АПОЕЛ.

В края на първото полувреме Дани пропусна извънредно чисто състояние за чешкия отбор, пращайки топката над гредата от 5 метра разтояние. Почти идентична обстановка се повтори при започване на втората част, когато португалският полузащитник пропусна от още по-малка отдалеченост.

" Славия " по този начин и не съумя да наложи дълготраен напън върху съперника си и се стараеше да го затрудни най-вече посредством центрирания, а отбраната на АПОЕЛ бе готова за това.

До края кипърският отбор не се огъна и ще играе за 4-ти път в групите на Шампионската лига.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР