Живка Кехайова, Zarata.infoТа на кого трябва да дадем сто дни?

...
Живка Кехайова, Zarata.infoТа на кого трябва да дадем сто дни?
Коментари Харесай

Та на кого трябва да дадем сто дни?

Живка Кехайова, Zarata.info

Та на кого би трябвало да дадем 100 дни? Питам тези, които реагират мъчително на рецензиите към сегашната власт, а сякаш рецензията е потребна за всяка власт и викат да изчакаме най-малко 100 дни преди да питаме за какво никой нищо не прави. Под нищо не прави имам поради за действителното ръководство на стопанската система, на страната.

Иначе, ясно е, че се прави доста за семейно-родовите и прочувствени назначения – в никакъв случай не сме имали фамилен Министерски съвет, изплетен от кумове, кумици, братовчеди, съдружници и даже някогашни и сегашни любовници, както приказват злите езици, освен това вкупом.

ПППП посредством своите представители, господстват към този момент девет месеца, а Кирил към този момент беше министър председател, както и Асен – финансов министър, та би трябвало да са наясно със обстановката, оставена от личните им държавни управления.

Българска социалистическа партия не са излизали действително от властта – просто се сменяха разнообразни клики във властта от съвсем 80 години, насмалко.

Демократична България са непрекъснато във властта с другите си крила според от конюнктурата (Прокопиев се грижи за това), от най-малко 30 години.

А, да – на Има Такъв Народ, може би? Макар че, в случай че излезе вярна приказката за връзка с ДПС… не знам – от империята ли да броим, или от Догановия мандат отпреди 1989 година, т.е. от Държавна сигурност интервала насам?

Или може би на президентската квота в новото държавно управление – но нали точно Радев посредством тях ръководи избрани, най-много силови и насилващи ресори от 9 месеца?

Та на кого тъкмо викате да даваме 100 дни и от по кое време?

Може би на България? Или на обезверения електорат, който избра и натамъни тъкмо тези, по виновност на предходните, несъмнено, които не усетиха по кое време и по какъв начин да подработят нещата за по-приемлива опция.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР