Живеем забързано и стресът често не ни позволява да си

...
Живеем забързано и стресът често не ни позволява да си
Коментари Харесай

Проверете дали сте в хармония със себе си

Живеем забързано и стресът постоянно не ни разрешава да си поемем мирис. Понякога е мъчно да запазим успокоение и не всеки път съумяваме да направляваме страстите си.

С този елементарен и бърз тест може да ревизирате до каква степен е устойчива вашата душeвност и можете ли да устоявате на виталните неволи.

Вижте картинката по-долу и отговорете липсва ли нещо и какво? Или е изцяло приключена?

Отговорите:

Дървото е отражение на вашето светоусещане

Ако смятате, че му липсват листа, това значи, че по натура сте индивидуалисти. Не приемате външна интервенция в живота ви. Вие сте подготвени да поемете отговорност за дейностите си, само че не желаете да бъдете виновни за другите

Смятате, че би трябвало да има листа, само че единствено на места, тъй че отчетливо да виждате всяко от тях - това приказва, че сте подготвени да поемете отговорност за другите, само че единствено в краен случай.

Ако смятате, че дървото има прекалено много клони - не обичате да сте измежду доста хора, не ви подхожда и да сте част от колектив, предпочитате компанията на няколко близки.

Обратното - желае ви се да добавите още клони! Вие сте доста разговорлив човек, постоянно търсите обкръжението на огромна компания и поставяте ползите на другите над своите.

Ако ви се коства, че на картинката би трябвало да се прибавят трева, корените на дървото, почва, това ви характеризира като благонадежден, мощен и убеден в себе си човек.

Ако ви се желае да добавите към дървото хралупа, къщурка или хранилка за птици, люлка или каквито и да е други спомагателни детайли, сега не сте в най-хубавата си форма, животът не ви радва доста.

Ако смятате, че дървото би трябвало да „ оживее ”, като се прибавят птици или животинче по клоните му, вие се чувствате специфични, неповторими, цялостни със мощ и предпочитание да го докажете на целия свят.

Източник: Мениджър Нюз
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР